Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відкрито сучасний спортивний майданчик
2015-09-03

03 вересня в спортивному житті Миргорода відбулася непересічна подія. На подвір'ї ЗОШ №1 ім. Панаса Мирного відкрили спортивний майданчик. – Сучасна тренувальна база – відкрита для всіх, - перерізуючи символічну стрічку зазначив міський голова Сергій Соломаха. З міського бюджету було виділено 600 тисяч грн. на будівництво сучасної спортивної бази. Будівництво спортивного майданчика тривало 3 роки. Переребої у роботі казначейської служби затягували в часі відкриття шкільної спортивної бази. І ось новий 2015-й навчальний рік приніс довгоочікуваний подарунок.

Учні, вчителі, почесні гості, будівельники та меценати зібралися на урочисту лінійку. Розпочалося свято парадом спортсменів школи. Оплесками зустріли юних, але вже знаних далеко за межами Миргорода і області боксерів, футболістів та борців. Найкращих школярів у різних видах спорту міський голова Сергій Соломаха нагородив Почесними грамотами міської ради.

Директор ЗОШ №1 ім. Панаса Мирного Валентина Фененко подякувала владі та депутатам за виділені кошти на спорудження спортивного майданчика, а будівельній організації МП "Престиж-Тепло" за якісно виконану роботу. Засновник підприємства Володимир Махно і нинішній директор Юрій Махно - випускники першої школи. Тому до облаштування спортивного майданчика батько і син підійшли з особливою відповідальністю та ентузіазмом.

Не обійшлося свято без подарунків. Їх принесли партнери школи - керівництво миргородського хлібозаводу подарувало газонокосарку, а адміністрація миргородської філії "Приватбанк" передала тенісний стіл. Колишні випускники школи подарували футбольний м’яч.

У святковій програмі відбулися показові виступи боксерів, прихильників східних єдиноборств  та патріотичний флешмоб.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]