Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відкрили пам’ятник воїнам-інтернаціоналістам
2015-05-16

15 травня – 27 річниця виведення військ колишнього Радянського Союзу з Республіки Афганістан. Із нагоди цієї пам'ятної дати у Миргороді відбулося урочисте відкриття пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам.

Оновлена композиція доповнила пам’ятний знак воїнам-афганцям і вшановуватиме учасників бойових дій, які виконували військовий обов’язок у гарячих точках планети, - зазначив на урочистій церемонії відкриття скульптурної композиції воїнам-інтернаціоналістам міський голова Сергій Соломаха. Він подякував членам спілки ветеранів війни в Афганістані за збереження бойового братерства, продовження військових традицій та за активну участь у громадському житті.

Миргородська міська спілка ветеранів Афганістану ініціювала виготовлення та встановлення на території Миргорода у сквері Слави пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам. За сприяння міської ради протягом 2014 року виготовлено проектно-кошторисну документацію та проведено будівельно-монтажні роботи. На вищезазначені заходи було використано 189 тис. грн. із міського бюджету та 114 тис. грн. коштів спілки ветеранів Афганістану. Міський голова також подякував усім причетним до виготовлення, встановлення та облаштування території довкола пам’ятника.

З нагоди чергової річниці виведення військ з Афганістану членам міськрайонної спілки було вручено Подяки Миргородської міської ради, відзнаки  та медалі Полтавської обласної організації  ветеранів війни в Афганістані. Після відкриття пам'ятника відбулося його освячення.

 

Більше фото за посиланням

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]