Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відбувся форум прийомних батьків
2015-09-30

Міський голова Сергій Соломаха взяв участь у форумі з нагоди Дня Усиновлення. На святкових захід були запрошені сім’ї з Миргорода, Миргородського та Великобагачанського районів. Звертаючись до учасників урочистого зібрання міський голова подякував громадянам, які усиновили або взяли на виховання сироту та висловив найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. За словами начальника відділу у справах дітей Полтавської ОДА Інни Конончук, в області 89 % сиріт охоплені сімейними формами виховання, створено 40 будинків сімейного типу та 161 прийомну сім’ю. З першого вересня проточного року збільшено матеріальну державну допомогу для того, щоб діти були саме в сім’ї.

На території міста функціонують 6 прийомних сімей, в яких проживають 7 дітей. Святковий форум супроводжувався концертною програмою, врученням грамот та подарунків. Батьки спілкувалися та обговорювали питання сімейного виховання. Для дітей було організовано майстер-клас з виготовлення оберегів, які по закінченню свята, діти вручили своїм батькам. А потім дітей і батьків запросили на екскурсію по території курорту "Миргород".

Служба у справах дітей висловлює вдячність небайдужим людям, які допомогли організувати  свято: керівництву кафе "Козацькі розваги" та "Старе місто", кафе грузинської кухні "Генацвале", ПП Гіль Т.Ю., директору ТОВ (Алустон БВ), члену виконавчого комітету Миргородської міської ради Баришпольцю Б.В., та  ПП Дарвісу Ю.Б.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]