Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді урочисто підняли Державний Прапор України
2019-08-23

Урочистою церемонією підняття синьо-жовтого стягу у сквері Козацької слави миргородці відзначили День Державного Прапора України. В урочистому заході взяли участь представники влади, військових частин,  трудових колективів, громадськість міста.

Прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення. Почесне право підняти національний стяг було надано миргородцям, які прославляють місто: відмінниці навчання, одинадцятикласниці МСШ І-ІІІ ступенів №5 Марії Вербицькій та льотчику 831 бригади тактичної авіації, підполковнику Юрію Булавці.

Марія Вербицька – переможець міського рейтингу популярності "Людина року 2018" у номінації "Учень року"– відмінниця і активістка, президент школи. Навчальні досягнення Марії – призові місця на Всеукраїнських олімпіадах з базових дисциплін, в інтелектуальних іграх, активна учасниця Міжнародних проектів «Generation. Global», «Допоможи сільському вчителю», «E-Twinning».

Юрій Булавка – льотчик 831 бригади тактичної авіації, підполковник - показав найкращий пілотаж на  демонстраційному виступі на бойовому винищувачі Су-27 у польському місті Гдиня, на авіашоу “Gdynia Aerobaltik 2019”.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]