Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді триває шаховий фестиваль
2019-07-11

10 липня у Миргороді офіційно відкрили XVІІІ шаховий фестиваль "Миргород - 2019". В інтелектуальних змаганнях беруть участь початківці та майстри шахів з України та з-за кордону. Справедливих перемог та змістовного дозвілля у місті-курорті учасникам побажав міський голова Сергій Соломаха. Головний суддя змагань, міжнародний арбітр  - Олег Товчига, ініціатор фестивалю, суддя національної категорії, арбітр ФІДЕ - Валерій Яворовський. У програмі фестивалю, який триватиме по 17 липня,  передбачено проведення 5 турнірів. 

Змагання проводяться у приміщенні Миргородської спеціалізованої школи № 5 під патронатом Миргородського міського голови Сергія Соломахи. Спонсори заходу: ПрАТ "Миргородкурорт", ПАТ" Миргородський завод мінеральних вод", за підтримки відділу  молоді та спорту, Миргородської ДЮСШ, адміністрації Миргородської СШ №5. Більше інформації про шаховий фестиваль  - на офіційній сторінці  Федерації шахів Миргорода http://chess.mirgorod-ua.com/

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]