Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді презентували План дій для покращення якості надання адміністративних послуг
2018-11-01

1 листопада в Миргороді відбулося засідання за проектом Академії Фольке Бернадотта "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні". На заході було презентовано План дій, розроблений Дорадчим комітетом шведсько-українського проекту "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні" за результатами оцінювання дотримання верховенства права при наданні адміністративних послуг.

Міський голова Сергій Соломаха  подякував команді Проекту за розробку дорожньої карти для покращення надання адміністративних послуг в Миргороді. Результатом виконання незначних недоліків, виявлених за результатами соціологічного дослідження, стане підвищення рівня верховенства  права в Миргородській міській раді та відповідно  рівня задоволеності  користувачів адмінпослуг.

Координатор проекту Юлія Седик повідомила, що серед міст-партнерів проекту, Миргород, який був в "резерві", став повноправним  і активним учасником шведського проекту, а ще підготував чи не найбільше пропозицій у сфері земельних відносин. Це говорить про те, що працівники органів місцевого самоврядування готові і хочуть змінюватися.

Запропоновані кроки першого рівня пріоритетності, які  направлені на розроблення документів та стандартів на місцевому рівні, озвучила керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко. Вони стосуються таких напрямків: розроблення Статуту територіальної громади, внесення змін в окремі внутрішньо-нормативно-правові документи, підвищення кваліфікації кадрів, оптимізація веб-сайту міської ради, розробка та проведення комунікаційної кампанії.

Про рекомендації для регулювання проблем національного рівня, які мають вплив на реалізацію принципів верховенства права на місцевому рівні, розповіли експерт проекту Соціологічної агенції "FAMA" Мар'яна Малачівська-Данчак та юрист-консультант цієї агенції Зоряна Христина.

Довідково: З 2014 року проект Академії Фольке Бернадотта "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні" за підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку та співпраці (Sida) сприяє запровадженню і дотриманню верховенства права в місцевому самоврядуванні. Містами партнерами проекту є 16 міст, а серед них і Миргород. Партнерами проекту виступають національний університет "Києво-Могилянська академія" та соціальна агенція "ФАМА".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]