Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді презентували освітню платформу "Моя школа"
2019-08-30

30 серпня у Миргороді з офіційним візитом перебував Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс. Напередодні першого вересня Посол цікавився реалізацією інновацій в освітній галузі Миргорода – впровадженню електронних щоденників.

У третій та сьомій школах Миргорода з першого вересня запрацюють "Електронні щоденники". Це стало можливим завдяки співпраці Миргородської міської ради з Литовською Республікою. Про це на семінарі-презентації освітньої платформи "Моя школа" заявив міський голова Сергій Соломаха. Очільник міста нагадав історію дружби між Миргородом і Литвою та розповів, що свого часу у Посольстві Литви в Україні відбулось підписання угод між підприємством з литовським капіталом ТОВ „IT PRO“ та представниками самоврядувань українських міст щодо надання послуг з постачання програмного забезпечення інформаційної системи «Моя Школа». Миргород також був у числі підписантів. У 2018 році Миргород в черговий раз став переможцем конкурсу проектів від Полтавської обласної ради та отримав гранд на впровадження сучасних технологій муніципального менеджменту. Однією із складових проекту є запровадження електронних щоденників у школах. І з першого вересня у двох школах міста працюватиме ця програма. З міського бюджету було виділено кошти на забезпечення шкіл дротовим інтернетом. Нині дві школи готові розпочати новий навчальний рік з електронним документообігом.

Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс  відзначив активність міста у втіленні інновацій та запевнив у подальшій підтримці та співпраці.

У ході заходу відбулася презентація співпраці Миргородської міської ради та Литовської Республіки,  містом Анікщяй, роботи литовської компанії "NEVDA" та платформи "Моя школа". У заході також взяли участь:  заступник голови комісії з питань освіти, науки, культури Полтавської облради Валерій Прядко, секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота, представники освітніх закладів, батьки та учні

.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]