Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді попрощалися із земляком, депутатом, головою міської організації ВО"Свобода" Олегом Супруненком
2017-08-10

Олег Андрійович   помер сьомого серпня у реанімаційному відділенні Полтавської обласної лікарні на 29 році життя. 26 днів за його життя боролися лікарі, однак не змогли врятувати миргородського патріота, якого 12 липня жорстоко побили невідомі.

Олег Супруненко народився третього березня 1988 року в Миргороді. Навчався у четвертій та першій школах. Після закінчення керамічного технікуму, з 2008 року  працював на арматурному заводі токарем, заочно навчався в Полтавському техуніверситеті. У  цьому році отримав диплом "бакалавра", планував навчатися далі.  Маючи якості лідера, згуртував навколо себе патріотичну молодь міста. Справжній патріот, він був активним учасником Майдану, багато зусиль віддавав просвітницькій діяльності, мріяв про відновлення історичної справедливості в Україні.  У 2014 року Олег Андрійович очолив міську організацію Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

У 2015 році обраний депутатом  Миргородської міської ради сьомого скликання. Олег Андрійович очолив  постійну депутатську комісію з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів,  був обраний головою фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Олег Супруненко був активним у депутатській діяльності,  займав чітку політичну позицію та відстоював інтереси виборців.

На 29 році обірвалося життя молодого активіста. Він помер сьомого серпня у реанімаційному відділенні Полтавської обласної лікарні. 26 днів за його життя боролися лікарі, однак не змогли врятувати миргородського патріота, якого 12 липня жорстоко побили невідомі.  7 серпня Олега Супруненка не стало… У нього залишилися дружина та півторарічний син.

"Миргородська міська рада не залишить наодинці родину нашого колеги-депутата і буде надавати грошову допомогу на утримання малолітнього сина Святослава. Ми тримаємо на контролі розслідування у цій кримінальній справі і віримо, що винні будуть покарані," - сказав міський голова Сергій Соломаха.  Від депутатського корпусу, виконавчого комітету міської ради  він висловив щирі співчуття близьким та рідним. Мої щирі співчуття батькам, чиє горе безмежне. Все місто сумує разом з Вами, -  сказав очільник міста.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]