Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді нагородили учасників АТО
2015-02-06

З початку проведення антитерористичної операції 45 миргородських міліціонерів з різних підрозділів міськвідділу, усвідомлюючи своє призначення – служити народу України, виконували свої обов’язки в зоні АТО «на повну». Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

Тим, хто після ротації щойно повернувся і після нетривалого відпочинку приступив до роботи, начальник Миргородського міськвідділу міліції Володимир Река вручив медалі «За оборону рідної Держави» та відомчі відзнаки «За сумлінну службу».

В своїй промові Володимир Андрійович зазначив: «Зараз люди як ніколи помічають нашу службу і усвідомлюють наше призначення – вірно служити народу України. Ви зарекомендували себе як мужні та витримані бійці. Окрім виконання своїх безпосередніх обов’язків, ви постійно демонстрували людяність та самовіддачу. Я пишаюся тим, що очолюю колектив, де працюють люди вірні присязі і людським принципам».

Правоохоронці кажуть, що після повернення із зони бойових дій, починаєш ставитися до життя по-іншому.

«Там, у зоні бойових дій, усе набагато правдивіше, а люди - згуртованіші. Є розуміння того, що від тебе залежить життя товариша», – розповів оперуповноважений карного розшуку капітан міліції Олег Боюнець. І, хоча повернувшись ми приступили до виконання своїх службових обов’язків, кожен із нас без вагань і сумніву готовий у будь-який час знову стати на захист рідної Батьківщини».

На щастя, за час проведення АТО, не загинув жоден миргородський правоохонець. Сподіваємось, що так буде надалі і, найближчим часом, у рідній Україні все ж запанує мир.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]