Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Києві відбувся Міжнародний саміт міст та регіонів
2023-04-21

20 квітня в Києві відбувся Міжнародний саміт міст та регіонів, в якому взяли участь Президент України Володимир Зеленський, Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг і представники загалом 40 держав. До  Міжнародного саміту міст і регіонів «Партнерство для перемоги» долучився Миргородський міський голова Сергій Соломаха та Рафал Гроніч, бургомістр польського міста Згожелець, побратима Миргорода. Керівництво держави, областей, громад разом з очільниками закордонних міст та регіонів, міжнародних організацій обговорювали післявоєнне відновлення, потреби громад, покращення інвестиційного клімату, спільні проєкти.

На дискусійних панелях учасники заходу обговорювали реінтеграцію українських територій, подолання гуманітарних викликів, відновлення життєдіяльності громад.

Це потужний майданчик для обговорення найважливіших та найнагальніших питань, які зараз стоять перед всіма нами. Кожного разу влада говорить про важливість єднання зусиль. І ми бачимо, як це втілюється в конкретний результат. Світ єдиний з Україною.

Одним із результатів заходу стало підписання 11 документів про співпрацю. Зокрема, Україна та Європейський Союз підписали Угоду щодо участі України в Механізмі цивільного захисту.

«Наша сила - в наших людях. У наших громадах, у нашій здатності діяти заради спільної мети, зокрема й децентралізовано - коли це потрібно; а коли ми потребуємо єдності і саме державної дії - це досягається передусім вірою людей в Україну і довірою людей - своїй державі, її захисникам і захисницям, одне одному. Я дуже вдячний нашій більшості громад і всім нашим людям», — сказав Володимир Зеленський.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на Міжнародному саміті міст та регіонів заявив, що Україна переможе у війні проти росії й зазначив, що країна на цьому шляху "не сама", її підтримують Альянс та західні союзники. "Україна продовжує проходити важкий тест жахливою неспровокованою війною з боку ревізіоністів. Жодне місто не залишилося осторонь, і ця війна продовжує впливати на весь світ. Але Україна не сама, НАТО з вами, наші партнери і союзники з вами. Ми будемо допомагати вам боротися проти агресії. Україна переможе", - наголосив генсек.

Організатори Саміту - Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України та Міністерство закордонних справ України.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]