Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді попрощалися із земляком
2022-08-22

Сьогодні наша громада попрощалася із земляком, палким патріотом, вірним солдатом України Лукишею Віталієм Івановичем, який помер 21 серпня 2022 року від раптової хвороби.

Віталій Іванович народився 25 січня 1958 року в селі Ярмаки. Після школи  обрав мирну професію електрика в Миргородському професійно-технічному училищі №44, працював на арматурному заводі. Відслужив строкову службу у лавах Збройних Сил. Армійське життя виявило в нього покликання до військової служби. Він став морським піхотинцем. Служив у  Севастополі, виконував військовий обов’язок в Анголі і Сирії. Після окупації Криму він, як справжній українець і патріот, переїхав на Батьківщину, оселився в Петрівцях, у батьків. З 2015 по 2017 роки захищав цілісність і незалежність держави у зоні АТО.  З перших днів російського вторгнення вступив до лав місцевої ТрО. Старший прапорщик 1-ї стрілецької роти, бойовий медик, Віталій Лукиша мав беззаперечний авторитет і повагу. Ділився своїм великим військовим досвідом з  молодими військовослужбовцями, вчив перемагати.

Із глибоким сумом  громада отримала звістку про те, що  на 65-у році життя від раптової хвороби Віталій Іванович помер. 

Перестало битися серце вірного сина України, справжнього друга, люблячого сина, брата і батька. Він був завзятим і звитяжним воїном, а у мирному житті -  гарним господарем, щирою і доброзичливою людиною. 

Висловлюємо щирі співчуття рідним та друзям. Це непоправна втрата для всієї громади. Пам’ять про Віталія Івановича назавжди залишиться в наших серцях.

22 серпня солдата провели в останню путь, поховавши його за канонами церкви та  з військовими почестями. 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]