Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Триває будівництво водогонів у мікрорайонах
2017-03-30

У рамках співпраці зі Швейцарсько-українським проектом ДЕСПРО триває будівництво водогонів у мікрорайонах Миргорода. Однією із складових цього проекту є допомога соціально незахищеним громадянам, які є абонентами-користувачами вуличних колонок. Водорозбірні колонки за умовами проекту підлягають демонтажу в разі отримання згоди на закриття колонки від всіх користувачів.  Таких у місті визначено 51 особа. Їм передбачено видачу необхідних матеріалів, оплачених за кошти ДЕСПРО, та матеріальну допомогу в сумі 900 грн. з міського бюджету. У 2016 році допомогу отримали 18 громадян, у 2017 році – 7. Ці кошти громадяни мають використати на риття траншеї під водопровідні труби.

Також за кошти міського бюджету було прийнято рішення допомогти громадянам збудувати колодязі, від яких громадяни зможуть протягнути воду до будинку. 21 колодязь уже збудували, найближчим часом ще 2 буде  збудовано. Підключені уже 6 абонентів на вул. Гуріна, 2 - на вул. Мічуріна, 1 - на вул.Шевченка, 1 - на Старосвітській, 1 - на Харківці. На підприємстві "Миргородводоканал" зауважили, що на вказаних вулицях проводилася планова робота, а не сталася аварія,  як про  це раніше повідомляли мешканці деяких вулиць.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]