Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято дошкільної громади
2015-09-29

Золота осінь, разом з теплом та яскравим різнобарв’ям природи подарувала всім працівникам дошкільної освіти Всеукраїнський день дошкілля, який щорічно святкується 27 вересня. Напередодні, у музичній залі ДНЗ №11 «Теремок», зібралися педагоги – дошкільники міста, щоб відзначити своє професійне свято. Привітала присутніх методист відділу освіти ММК Силко В.П., яка відмітила, що саме дошкільні навчальні заклади є першими суспільними осередками, в яких гармонійно поєднується сімейне і суспільне виховання.

Це справжні острівки Дитинства, Радості, Любові, де малята почуваються щасливими і захищеними. А педагогу випала особлива місія - плекати ЛЮДИНУ від її перших невпевнених кроків, допомагати пізнавати світ і саму себе, прищеплювати доброту, людяність, чуйність, патріотизм. До привітань залучилися завідувачі, вихователі - методисти всіх дитячих садків міста. Цьогорічні урочистості проходили у формі «педагогічної вітальні», у якій дошкільні заклади представили свій досвід роботи з патріотичного виховання «Українці ми маленькі, Україна – наша ненька».

У презентації « Моя країна – Україна» навчально – виховний комплекс «Гелікон» розкрив спільну роботу дошкільної та шкільної ланки у вихованні любові до України. «Там, де море є глибоке, де заквітчані Карпати, де степи такі широкі, що очима не об’яти - там є наша Батьківщина – Україна!». Ці віршовані слова стали епіграфом до представленої роботи.

Виховання любові до рідного краю починається з виховання любові до малої Батьківщини – місця де ти народився, живеш. «Миргород – місто моє» - так називався освітньо-виховний проект, який продемонстрував дошкільний навчальний заклад ДНЗ №2 «Оленка». Спільну роботу дошкільного закладу і сім’ї «У родинному колі» представив ДНЗ №12 «Світлячок». «Козацькому роду – нема переводу» - досвідом виховання  здорових, сильних, мужніх маленьких українців поділився ДНЗ №11 «Теремок». Прилучення дітей до основних складових людської культури – рідної мови, звичаїв, традицій, побуту, музики, пісні, танцю, мистецтва - тема виступів ДНЗ №10 «Веселка», ДНЗ №5 «Сонечко». У презентації «Ми - малі патріоти» колектив ДНЗ №7 «Яблунька» показав важливість спільної роботи батьків, педагогів, громади у засвоєнні дітьми духовних цінностей свого народу, народознавчих звичаїв і традиції, відчуття батьківської землі.

Прекрасним музичним супроводом урочистостей були патріотичні пісні про рідний край, Україну, дітей України. Упродовж усього свята панував дух любові до професії, малих вихованців, творчості, патріотизму.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]