Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Світле свято Водохреща
2020-01-18

Хрещення Господнє – третє та заключне велике свято різдвяно - новорічного циклу, яке православні християни відзначають 19 січня, тому збігається зі святом Богоявлення Господнього. З метою виховання поваги до традицій наших прадідів, патріотизму, милосердя та почуття прекрасного, 17 січня 2020 року для студентів Університету III віку був проведений тематичний захід, присвячений великому святу Хрещення Іваном Хрестителем Ісуса Христа під назвою «Світле свято Водохреща».

Інструктор з трудової адаптації Валентина Бровко розповіла підопічним Територіального центру про історію свята, його звичаї, обряди, традиції та особливості святкування. Також наголосила, що хрещення – це дуже важливий день у житті. Людина немовби знову народжується на світ. Людська душа отримує від Бога благодать, силу творити добро і стає ближчою до Бога. Після  хрещення в людини починається нове життя. Бог допомагає їй у всіх добрих справах. Тому давайте творити добро, виконувати Божі Заповіді, а щоб свячена вода приносила користь, треба дбати про чистоту своїх думок та дій.

Студенти Університету III віку дізналися як святкували це свято наші предки, читали поетичні твори, прислів’я, приказки, присвячені святу Водохреща, лунали гарні привітання. Вітаємо всіх з Хрещенням Господнім! Воно дано нам для того, щоб ми по новому поглянули на світ навколо нас, повірили в його чистоту і прийняли в серце його красу.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]