Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Світ чудес у мікрорайоні "Мінзаводський"
2016-06-07

У мікрорайоні "Мінзаводський" четвертого червня відбулося дитяче свято. Щоб його надовго запам'ятали діти постаралися рада мікрорайону, депутати міської ради, діти та їхні батьки з будинку по вул. Шишацькій 86А. Клоуни, казкові герої та юні артисти створили на подвір'ї біля багатоповерхівки казку.

На свято прийшло багато дітей, батьків, дідусів та бабусь. Голова ради мікрорайону Віталій Сєров відкрив свято та побажав дітворі веселого відпочинку і бадьорого настрою. Теплі слова винуватцям свята звучали від заступника голови ради мікрорайону, депутата міської ради Віталія Гречка. Дітвора залюбки брала участь різноманітних конкурсах. Зобразити  щасливе дитинство дітей запросили у малюнку на асфальті. Журі конкурсу - секретар ради мікрорайону Катерина Терещук - відзначила призами кожного автора творчого завдання. А за аквагрімом (розпис обличчя фарбою) - вишикувалася черга. Упродовж заходу на майданчику лунали пісні у виконанні юних талантів, свою майстерність демонстрували талановиті танцівники та гумористи.

За позитивний настрій, подарований того дня дітям, рада мікрорайону завдячує меценатам заходу - приватним підприємцям: Борису Баришпольцю, Сергію Проскурі, Аллі Савченко, Світлані Сідак, Ользі Додух, адміністрації заводу мінеральних вод; депутатам міської ради Марині Заливчій та Олені Гречко. Організаційно проведенню свята сприяли: директор ЗОШ №3 Людмила Пляшник (музичний супровід), режисер свята "Мир чудес" Олена Соколова, ведучі свята Лідія Бабич (директор ЦКД) і Наталія Яременко (працівник ЦКД), талановиті учасники художньої самодіяльності "Жива вода" під керівництвом Наталії Суліковської, гуморист Олег Цись та фотограф Людмила Бочкарь. Рада мікрорайону вдячна всім за організацію дитячого свята, бажає здоров'я та злагоди усім родинам

За інформацією ради мікрорайону "Мінзаводський"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]