Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Створення ситуації успіху в освітньому процесі
2023-04-25

З метою розвитку практичних навичок для професійної педагогічної спільноти вчителів початкових класів на базі Миргородського ліцею №1 імені Панаса Мирного  відбувся методичний міст «Створення ситуації успіху в освітньому процесі початкової школи».

Директор  центру професійного розвитку педагогічних працівників Миргородської міської ради  Вікторія Соломаха окреслила питання щодо організації й проведення заходу, познайомила учасниць із гостями – представниками закладів освіти Ромоданівської ОТГ.

           У теоретичній частині семінару заступник директора з навчальної роботи Якименко Л.Г. розкрила проблеми становлення та розвитку творчої особистості молодшого школяра. У своєму виступі вона детально зупинилась на педагогічній технології «Створення ситуації успіху», зазначивши, що дана технологія допомагає дитині зрости успішною, відчути радість від подолання труднощів, розвинути творчість, яка дає людині можливість актуалізувати свої потреби, інтереси, здібності, знаходити форми вияву індивідуальної активності.
             Практична частина була представлена майстер-класами від вчителів ліцею. Допомогли закріпити теоретичний блок за допомогою створення лепбуку Мельник О.М, Дерій І. М., Заводяна С.М., Гуржій О.О. Практичними вправами зацікавили колег Кульченко В.В., Четверова І. С., Калініченко Т.Ю., Марченко В. А. Провели майстер-клас «Голуб миру летить в Україну» Рожавець В.В., Семенчук В.Ю., Войтенко Т.М., Проценко С.О. Учасники семінару взяли участь у психологічному практикумі «Дика кішка». Засобами арт-терапії практичний психолог ліцею Сидоренко В.М. допомогла відновити внутрішні ресурси присутніх.

           Учителі висловили думку, що використання педагогічної технології «Створення ситуації успіху»  є актуальним та ефективним в умовах Нової української школи.

          Конструктивний діалог між колегами – це завжди шлях до успіху та досягнення мети.

 

 

 Центру професійного розвитку педагогічних працівників Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]