Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спорт – це сила та здоров’я
2021-01-27

В умовах епідемії дуже важливо зберегти рухливість людям старшого віку під час карантину. Адже регулярні фізичні вправи допомагають літнім людям залишатися соціально активними. Життя – це рух, а спорт – це сила. Тому найголовніше підтримувати фізичну активність заради здоров’я. Підопічні Територіального центру вже не уявляють себе без спорту. Вони із легкістю займаються оздоровчою фізкультурою просто неба та зовсім не думають про хвороби. Активний відпочинок позитивно впливає на їхнє здоров’я, емоції і хороше самопочуття. Енергійні і повні сил студенти займаються спортом, скандинавською ходьбою, спілкуються з природою та зміцнюють імунітет.

Гордість Миргорода, студентка Університету III віку, 81-річна Анастасія Дойнікова, що неодноразово досягала найвищих вершин, провела ранкову зарядку на свіжому повітрі для наших підопічних. Активна спортсменка підібрала комплекс фізичних навантажень, що дозволяють триматися у формі, бути сильними та витривалими. Тому наші енергійні слухачі Університету III віку  можуть дати фору молоді. Ось із кого треба брати приклад. Спорт продовжує їм життя та дозволяє насолоджуватись ним сповна. Якщо ви бажаєте проводити час цікаво з користю для здоров’я – приєднуйтесь до нас!

 

Людмила Курдюмова,

директор Територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]