Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спочивай з миром, наш Герою!
2022-07-19

Сьогодні миргородці попрощалися із земляком, вірним солдатом України Романом Миколайовичем Барабашем. 14 липня 2022 року у важкому бою під Клиновим Донецької області Роман ціною власного життя врятував багатьох своїм побратимів з 58-ї мотопіхотної бригади. У ході бою з переважаючими силами противника молодший сержант отримав поранення не сумісні із життям - серце мужнього воїна перестало битися. 19 липня миргородці почесним живим коридором  зустріли  загиблого Героя на в'їзді у місто, а сьогодні з почестями провели в останню путь.

Роман народився 16 лютого 1979 року в  Миргороді. Закінчив  колишню першу школу, здобув професійну освіту в місцевому училищі, працював на хлібоприймальному підприємстві. Був порядним сім'янином та люблячим батьком.  Радів народженню сина. Численні друзі згадують Романа як чесну, активну, щиру і доброзичливу людину. Він любив життя, любив людей і любив Україну. Не вагаючись, Роман Барабаш пішов захищати волю і територіальну цілісність держави від безжального й підступного ворога. З перших днів війни Роман записався до тероборони, а з червня був у пекельному протистоянні на сході держави. 14 липня у важкому бою з переважаючими силами противника Роман ціною власного життя врятував багатьох своїм побратимів. Перестало битися серце сміливого солдата, справжнього друга, люблячого сина, брата, чоловіка і батька. 

Щирі слова співчуття рідним від всієї громади  висловив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій. Слова підтримки рідним  також  висловили голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, представники віськкомату, побратими. 

Ми ніколи не пробачимо рашистам! Ворог відповість за кожне обірване життя, за кожен наш дім, за кожну вулицю! Вічна пам’ять і слава захиснику України Роману Барабашу! Слава Україні! Смерть ворогам!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]