Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів. Водний туризм
2020-08-25

23 серпня 2020 року на водних просторах міського пляжу пройшли змагання з техніки водного туризму в залік міської Спартакіади трудових колективів. Організували цей захід Фізкультурно-спортивне товариство "Україна" спільно зі Станцією юних туристів імені Давида Гурамішвілі. ЇЇ працівники на чолі з керівником - Василем Леонардовичем Ніколаєнком, підготували водну трасу для змагань, а також надали спортсменам-аматорам байдарки та допоміжне спорядження.

Оскільки змагання відбулися в День Державного Прапора України, символічним став виступ Анастасії Дойнікової – жительки міста Миргород, ветерана спорту, яка продемонструвала учасникам спартакіади прапор, з яким підкорила гору Ельбрус (5642м) та Казбек (5033м).

Приємно відзначити, що з кожним новим видом змагань, збільшується кількість колективів, які приймають участь у міській спартакіаді. Цього разу також долучились команди Районного будинку культури та "Автотрансу", які досить успішно виступили в особистих змаганнях. Серед восьми команд-учасниць, в цих змаганнях перемогу здобула команда Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М. В. Гоголя, другими стали представники команди освітян, третє місце посіла команда "Енергофінанс".

В загальному заліку, після проведення 9 видів спорту, лідирує команда освітян, маючи 131,5 балів, другими йдуть представники 3 ТВУЗ - 124,5 балів, а за третє місце йде напружена боротьба між командами державних установ (112 балів) та коледжу (111,5 балів).

Заключний етап змагань відбудеться 12 вересня 2020 року – в День фізичної культури і спорту України. На міському стадіоні "Старт" зберуться колективи-учасники, щоб визначити цьогорічних переможців та призерів міської Спартакіади в загальному заліку.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]