Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: кульова стрільба з пневматичної гвинтівки
2021-03-01

Четвертим видом змагань спартакіади трудових колективів міської територіальної громади стала кульова стрільба з пневматичної гвинтівки. Цього разу до участі  в  змаганнях  долучилися  одинадцять команд в складі двох чоловіків та однієї жінки. За результатами, які показали учасники в індивідуальному та командному заліках, місця розподілилися наступним чином.

Серед жінок третє місце - у представниці команди «Коледж» Рути Ярошенко, друге - за Мариною Ткач з «З ТВУЗ», перше - у представниці «Освіти»  Олени Леонтьєвої. У змаганнях серед чоловіків лише за додатковим особистим протистоянням визначилися номінанти срібної та бронзової медалей. І знову ж, при рівній кількості очок, тільки за гіршим додатковим показником, третім став Віталій Лень «Коледж», друге місце виборов Вадим Рудюк з команди «З ТВУЗ», а переможцем став представник «МБК» Роман Приходько.

             Командні місця в цьому виді змагань розподілилися наступним чином. Третє місце у команди «Коледж», друге-  у «З ТВУЗ», перше за  «МБК».    

            Міський центр «Спорт для всіх» висловлює вдячність голові Миргородського міського спортивно-технічного клубу ТСОУ Ігорю Крикливому в наданні приміщення організації, як для проведення змагань, так і для підготовки до них всіх бажаючих.                                

            Після чотирьох видів змагань спартакіади лідирує «ЗТВУЗ» з 54 очками, другі -  «Освіта» - 49 очок, на третє місце вийшла команда «МБК» - 43,5 очка.

           Наступним етапом спартакіади будуть змагання з дартсу, які відбудуться 6 березня також в приміщенні Миргородського СТК ТСОУ.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]