Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: кульова стрільба
2019-03-05

2 березня 2019 року в приміщенні гімназії ім. Т. Г. Шевченка відбулися змагання з кульової стрільби з пневматичної зброї. Участь в змаганнях взяли сім трудових колективів. Ще в січні місяці 2019 року на зібранні представників команд було вирішено змінити формат проведення змагань і проводити стрільбу з положення стоячи. Ці умови додали додаткової інтриги для учасників, які вперше стикнулися з такими умовами.

У результаті проведених змагань, серед чоловіків переміг представник команди "Енергофінанс" – Ігор Четверов, друге місце виборов представник команди 3 ТВУЗ – Вадим Рудюк, третє місце посів представник команди освітян – Олександр Назаренко. Серед жінок перемогу також здобула представниця команди "Енергофінанс" - Валентина Біжко, яка, виступаючи першою серед жінок, показала найкращий результат, який не змогли перевершити до кінця змагань. Друге місце дісталося представниці Миргородського управління експлуатації газового господарства – Ірині Іщенко, третє місце дісталося представниці коледжу ім. М.В. Гоголя – Тетяні Скаченко.

В командному заліку перемогу здобула команда "Енергофінанс", друге місце дісталося команді 3 ТВУЗ, а третє місце посіла команда ПрАТ "Миргородкурорт" Після трьох видів змагань на перше місце вийшла команда 3 ТВУЗ із 41 заліковим очком, на другому місці розташувалася команда працівників освіти із 39 заліковими очками, на третьому місці продовжує перебувати команда "Енергофінанс" із 38 заліковими очками. 9 березня 2019 року в приміщенні загальноосвітньої школи №1 відбудуться змагання із настільного тенісу. Початок змагань о 10 годині ранку.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]