Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів
2015-03-13

Відбулися змагання з кульової стрільби з пневматичної зброї в залік міської Спартакіади трудових колективів. Після п”яти видів змагань на перше місце в командному заліку вийшла команда 3 ТВУЗ, другими йдуть освітяни і третє місце поділяють команди працівників курорту та коледжу.

             Напружена боротьба за перемогу  розгорнулася у чоловіків. Майже до останнього пострілу на перемогу у чоловіків претендували Віталій Коростиленко – 3 ТВУЗ,  Ігор Глобін – "Видавництво" та Микола Ємельяненко – "Держустанови", кожний з яких вибив по 43 очки і лише наприкінці змагань Олександр Березовець з команди "ПрАТ Миргородкурорт" вибив 44 очки і здобув перемогу. За додатковими показниками другим став Віталій Коростиленко, а третє місце поділили Ігор Глобін та Микола Ємельяненко.

            У жінок впевнену перемогу здобула Олеся Назаренко, яка за кількістю вибитих очок могла посісти перше місце і серед чоловіків, вона здобула 45 очок, друге місце посіла  Олександра Качур преставниця "Освіти" і третє місце завоювала Тетяна Куліш з команди "Коледжу". В командному заліку впевнену перемогу здобули представники 3 ТВУЗ, другими стали представники ПрАТ "Миргородкурорт", а третьою стала команда "Коледжу".

Після п”яти видів змагань на перше місце в командному заліку вийшла команда 3 ТВУЗ, другими йдуть освітяни і третє місце поділяють команди працівників курорту та коледжу.

           Вже14 березня 2014 року в спортивних залах ПТУ 44 та коледжу розпочинаються змагання з волейболу в залік міської Спартакіади, в яких братимуть учсть 10 команд. Запрошуємо вболівальників підтримати свої команди.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]