Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Сьогодні - Всесвітній день велосипеда
2020-06-03

Сьогодні, 3 червня, відзначають Всесвітній день велосипеда. Цей день з'явився за ініціативою ООН, відповідна резолюція якої була прийнята 12 квітня 2018 року. Велосипед — простий, недорогий, надійний і екологічно чистий вид транспорту, який використовується вже два століття. Він не тільки допомагає людям вести здоровий спосіб життя, але і сприяє дбайливому ставленню до навколишнього середовища і робить позитивний вплив на клімат, що повністю відповідає цілям сталого розвитку, прийнятим ООН в 2015 році. Підтримують ці цілі і миргородці. Завдяки їхній велоактивності Миргород тримає марку велосипедного міста та продовжує розбудовувати велоінфраструктуру.

Так, на продовження будівництва велодоріжок у поточному році, зокрема, на проєкт по будівництву велодоріжок  по вул.Гоголя в м.Миргород з ДФРР передбачена сума співфінансування 5002,722 тис.грн.  

 

Різноманітні заходи, які організовують для велоактивістів і велолюбителів, спрямовані на формування культури їзди на велосипеді, здорового способу життя та підвищення безпеки велосипедистів.

 Фото з архіву

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]