Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Сьогодні - День народження Анастасії Дойнікової
2021-08-30

30 серпня 2021 року наша земячка, легендарна спортсменка Анастасія Дойнікова святкує свій 82-й День народження. Незважаючи на свій поважний вік, вона завжди усміхнена, підтягнута, в чудовій спортивній формі, володіє неабиякою харизмою та виглядає на кілька десятків років молодше. ЇЇ внутрішній силі та фізичній витримці немає рівних. Анастасія Йосипівна переможниця українських та міжнародних турнірів і марафонів. Свої ювілеї вона зазвичай зустрічає під хмарами на вершинах гір. 70 років відсвяткувала на Ельбрусі, 75 – на Казбеці. В своєму віці вона мріє підкорити найвищу вершину Землі – гору Еверест. 

Щодня за будь–якої погоди займається спортом та проводить заняття з оздоровчої зарядки для слухачів Університету III віку та підбирає комплекс фізичних навантажень, що дозволяють триматися у формі, бути сильними і витривалими.

Анастасія Дойнікова – майстер спорту з легкої атлетики, 25-разова чемпіонка України з марафонського і надмарафонського бігу, гордість Миргорода та активна студентка Університету III віку.

 Крім спортивних досягнень,  Анастасія Дойнікова  надзвичайно гостинна і додільна господиня. Вона смачно готує, шиє, в’яже, вишиває, гарно співає, працює на городі і дуже любить тварин. Вона настільки енергійна, що може дати фору молоді. Ось із кого треба брати приклад.

З нагоди Дня народження з найкращими побажаннями від міського голови іменинницю привітала директорка Територіального центру Людмила Курдюмова та вручила їй Почесну грамоту Миргородської міської ради і подарунок. Тож щиро вітаємо Анастасію Йосипівну та бажаємо їй міцного здоров’я, довголіття, особистого щастя, невичерпної енергії у всіх її добрих справах, а від життя отримувати тільки позитив. Нехай її життя супроводжують оптимізм, удача, благополуччя, а кожен день буде сповнений добром та щастям. Многая літа!!!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]