Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Слухачі Університету III віку відзначили День міста
2020-09-21

І знову до нас на поріг завітала осінь, а це означає, що миргородці вкотре зібралися великою та дружною громадою, аби відсвяткувати День міста. У такі свята кожен відчуває себе частиною великої родини. Воно об’єднує усіх, кому дорогий рідний край, тих, хто пишається, як минулим Миргорода, так і його сьогоденням. Миргородці із вдячністю згадують всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції та боронив від ворога. Це особливий день, бо іменини міста – це свято єднання.

 З нагоди Дня народження Миргорода, 17 вересня 2020 року у літературно- меморіальному музеї імені Д. Гурамішвілі відбулася презентація літературного альманаху «Миргородські обрії», в якій активну участь взяли слухачі Університету III віку. На музейному подвір’ї члени літературного об’єднання «ДієСлово» читали свої нові твори любителям поезії про велич і красу нашого краю, події в країні, мрії та кохання. Прикрасила захід талановита студентка Університету III віку Олена Олійник- Локай, яка читала власні твори, що ввійшли до збірки, та співала свої пісні під гітару.

             Підопічні Територіального центру отримали масу позитивних та незабутніх вражень та щиро дякували організаторам за цікаву зустріч.

   19 вересня наші студенти Людмила Багрій та Лідія Мухіна взяли участь у конкурсі «Міс капелюшок – 2020». Вони продефілювали у вишуканих капелюшках, які прикрасили власноруч, за що отримали корисні призи.

             Також 19 вересня до Дня міста був проведений велопробіг вулицями міста, у якому взяли участь любителі велоспорту і здорового способу життя та наші активні студенти Університету III віку. Тематика велопараду – «Всі у білому». У білому кольорі все виглядає святково та символізує мир, відчуття свободи, чистоту і радість та є більш безпечно в темну пору доби. Мета велопробігу – пропаганда активного способу життя, здорового відпочинку та бажання згуртувати громаду на добрі справи. Вздовж обраного тематичного маршруту учасники робили зупинки біля визначних місць та пам’ятних скульптур, що торкаються пам’яті часів Другої світової війни, пригадуючи минуле нашого міста та його жителів.

Активні і позитивні підопічні Територіального центру, одягнені в білі кольори, з посмішками на обличчях та любов’ю у серці до свого міста отримали море позитиву, заряду бадьорості та гарний настрій, подолавши  12  кілометрів!

            20 вересня у Миргородському краєзнавчому музеї з нагоди Дня міста відбувся захід «Відомі миргородці: знайомство просто неба». Присутні мали змогу сфотографуватися біля портретів відомих миргородців та послухати розповіді про них. На заході відбулася презентація вишитих портретів відомих діячів історії, культури, мистецтва Полтавщини, виконаних миргородськими вишивальницями. Наша талановита студентка Марія Король взяла активну участь у виставці та подарувала музею свої вишиті роботи.

            Нехай же зростає та процвітає наш чудовий Миргород! Хай множиться любов до рідної землі, яка надихає на благородні справи для розвитку і процвітання нашого рідного краю! З Днем народження тебе, моє улюблене місто!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]