Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Шляхи підвищення інвестиційної привабливості громад
2020-09-17

Сьогодні, 17 вересня, Полтавське регіональне відділення Асоціації міст України в рамках проєкту #ПУЛЬС вперше з початку карантину проводить виїзний практикум у місті Глобине із застосування законодавства на тему: "Шляхи підвищення інвестиційної привабливості. Розробка та реалізація інфраструктурних та інвестиційних проєктів".

Відкриваючи практикум, виконавчий директор Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України Галина Безносик наголосила на важливості теми, особливо в умовах карантину, а також на заходах безпеки.

До слова, захід триває в будинку культури, учасники - голови громад-членів Полтавського РВ АМУ дотримуються соціальної дистанції.

Сергій Соломаха, голова Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України, Миргородський міський голова зазначив:
  - Радий вітати колег на сьогоднішньому практикуму. Вперше за час карантину ми маємо можливість, завдяки проєкту #ПУЛЬС та Асоціації міст України, зібратися в такому складі, обмінятися досвідом та дізнатися більше про життя Глобинської громади в нинішній непростий час.

Також у планах - відвідування об'єктів Глобинської міської громади, а також оглядова еускурсія міста та основних промислових підприємств.
 
   

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]