Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Серпнева педагогічна конференція
2017-08-31

У Центрі естетичного виховання відбулася міська серпнева педагогічна конференція. На зібрання освітян виносилося єдине питання: про підсумки роботи відділу освіти та педагогічних колективів міста у 2016-2017 навчальному році та основні завдання на наступний навчальний рік.

Гостями заходу були А.Б.Нікітченко, керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради та І.В.Шевченко, голова Миргородської міської профспілкової організації працівників освіти і науки України. У залі присутні депутати Миргородської міської ради: В.В.Фененко, В.М.Прокопенко, С.М.Горобець, В.Л.Ніколаєнко. На цей захід також запрошені представники педагогічних колективів Миргородського художньо-промислового коледжу імені М.В.Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, Миргородського професійно-технічного училища №44, Миргородської спеціальної загальноосвітньої школи–інтернату І-ІІІ ступенів для дітей зі зниженим слухом, Дитячо-юнацької спортивної школи.

З вітальним словом до присутніх звернулася А.Б.Нікітченко, керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради.

Підсумки роботи 17 навчальних закладів міста підвела Т.М.Колибельнік, начальник відділу освіти Миргородської міської ради.

Про здобутки у 2016-2017 навчальному році МХПК розповів В.В.Лупашко, завідувач навчально-методичного кабінету Миргородського художньо-промислового коледжу імені М.В.Гоголя Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

Продовжив конференцію В.П.Цибулько, заступник директора з навчально-виховної роботи Миргородського професійно-технічного училища №44, який доповів про зміни, що відбулися у ПТУ №44.

Зі спортивними перемогами різних рангів присутніх познайомила В.Л.Макушенко, директор Дитячо-юнацької спортивної школи.

Підсумки роботи міської організації профспілки працівників освіти підвела І.В.Шевченко, голова Миргородської міської організації профспілки працівників освіти і науки України.

Віднайти себе у стрімко змінюваному часі, примножити свої здобутки та досягнення, залишатися оптимістами та прагнути досконалості у всьому побажала Ю.В.Невєрова, завідувач методичного кабінету відділу освіти Миргородської міської ради.

І, звичайно, багато-багато нагороджених педагогів, які упродовж року були найактивнішими, показали найвищі результати, відзначилися у конкурсах.

Організатори заходу не оминули увагою нових вчителів, які вперше отримують у навчальних закладах трудові книжки; познайомили присутніх із змінами у адміністраціях навчальних закладів.

З особливим теплом представники методичного кабінету та профспілки звернулися до вчителів, які завершують свою педагогічну діяльність. Подякували за те, що дарували впевненість у своїх силах вихованцям та школярам, вели їх до перемог, навчали не тільки своєму предметові, а життю в цілому.

Свої музичні вітання дарували присутнім вихованці Центру естетичного виховання.

Методичний кабінет висловлює подяку за допомогу у проведенні міської серпневої педагогічної конференції:

колективу Центру естетичного виховання (директор А.А.Хоменко),

колективу Центру еколого-натуралітичної творчості учнівської молоді на (в.о. В.М.Прокопенко),

О.М.Ярославській, заступнику директора  з виховної роботи СШ№5.

Фотогалерея заходу

Методичний кабінет

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]