Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Семінар для представників регіональних ЗМІ «Прес-клуб децентралізаційної реформи»
2016-02-29

25-26 лютого в рамках Проект у «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID, відбувся семінар для представників регіональних ЗМІ «Прес-клуб децентралізаційної реформи». Участь в тренінгу з журналістської майстерності взяли і працівники міської телестудії "Миргород".

Учасники семінару – близько 100 журналістів з регіональних ЗМІ, представники центральних медіа, представники партнерських міжнародних організацій та проектів. З вітальними словами до учасників звернулися Мирослав Пітцик, виконавчий директор АМУ, Геннадій Зубко, Віце-прем’єр-міністр України - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Джон Пеннел, Заступник Директора Місії  USAID в Україні.В рамках семінару відбулася Урочиста церемонія підписання Плану дій на виконання Меморандуму  про узгодження мети діяльності щодо впровадження реформи місцевого самоврядування між Мінрегіоном і АМУ. Журналістам регіональних ЗМІ був презентований Проект USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), реалізацію якого розпочала Асоціація міст України.

В рамках робочої частини семінару «Що треба знати про децентралізацію: розвінчання міфів та відповіді на важливі запитання» експерти Проекту ПУЛЬС презентували різні аспекти децентралізаційної реформи. На другий день заходу регіональні медівники  взяли участь у тренінзі з журналістської майстерності.  

 Джерело: офіційний веб-сайт Асоціації міст України

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]