Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Санітарний регламент для дошкільних навчальних закладів
2016-06-09

Нещодавно набув чинності Санітарний регламент для дошкільних навчальних закладів, затверджений наказом Міністерства охорони здоров’я України від 24.03.2016 р. №234, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 14 квітня 2016р. за №563/28693. У зв’язку із прийнятим нормативно-правовим актом, втратив чинність наказ МОЗ України від 01.08.2013 р. №678 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Влаштування, обладнання, утримання дошкільних навчальних закладів та організації життєдіяльності дітей».

Новий санітарний регламент визначає сучасні санітарно-епідеміологічні вимоги до дошкільних навчальних закладів усіх форм власності, виконання яких дозволяє створити нешкідливі умови розвитку, виховання і навчання дітей, режим роботи, умови для фізичного розвитку та зміцнення здоров’я дітей. Цій темі був присвячений семінар-практикум для керівників, сестер медичних ДНЗ на тему «Санітарний регламент для дошкільних навчальних закладів», який ініціював відділ освіти відбувся У роботі семінару взяв участь головний спеціаліст  відділу дотримання санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби у м. Миргороді Захарченко М.Ф.

Під час роботи семінару завідувачі та медичні працівники ДНЗ опрацювали новий Санітарний регламент, обговорили питання організації перевірки, санітарного та лабораторного контролю. Відділами освіти та держпродспоживслужби дані рекомендації щодо проведення роботи по ознайомленню з даним Санітарним регламентом працівників закладу та батьківської громадськості.

Силко В.П.,

методист методичного кабінету відділу освіти Миргородської міської ради  

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]