Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Санаторно-курортний потенціал Полтавщини: стан та перспективи розвитку
2019-11-28

Під такою назвою 27 листопада на базі ПрАТ "Миргородкурорт" відбувся одноденний Workshop. У заході взяли участь представники провідних санаторно-курортних закладів області, органів державної та місцевої влади, маркетингових агентств, вищі навчальні заклади та засоби масової інформації.  На заході відбулося  підписанням меморандуму про співробітництво між департаментом культури і туризму ОДА та ПрАТ "Миргородкурорт".

Учасників поважного зібрання привітав міський голова Сергій Соломаха. Очільник міста побажав усім плідної роботи та позитивних вражень від заходу. Заступник генерального директора по  медичній частині Наталія Бутенко та менеджер по зв'язках з громадськістю Олександр Гринь розповіли про ключові напрямки ПрАТ "Миргородкурорт".

Програма заходу також  включала презентацію діяльності Медичного центру «Нові Санжари» Національної гвардії України, питання щодо сучасних екологічних аспектів розвитку туризму, можливості просування туристичного продукту на сучасних інформаційних платформах. А ще учасники Workshop  мали змогу ознайомитися із досвідом роботи санаторно-курортних закладів на прикладі Літературно-меморіального музею  Д. Гурамішвілі, Миргородського краєзнавчого музею та ПрАТ «Миргородкурорт», між якими укладено угоду про співпрацю у сфері надання екскурсійних послуг відпочивальникам.

Організатор заходу: Департамент культури і туризму облдержадміністрації.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]