Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рубрика: "Дякуємо воїнам за захист рідної землі!"
2022-09-08

На адресу Миргородської міської ради продовжують надходити листи-подяки військовослужбовцям, які воюють з російськими окупантами. У листі від командування однієї з військових частин йдеться про відмінну службу та достойні вчинки армійця В'ячеслава Байбузи. Наш земляк  проходить військову службу за мобілізацією від початку березня. За час служби  зарекомендував себе як дисциплінований військовослужбовець. Неодноразово був відзначений за зразкову службу. І зараз воїн перебуває на передовій та захищає незалежність нашої держави. Сьогодні в Миргородській міській раді нашого земляка відзначили Подякою Миргородської міської ради.

Відзнаку дружині воїна, Олені Байбузі, передав перший заступник міського голови Олександр Острянин. Він висловив слова підтримки  дружині, а також подякував мамі В'ячеслава за виховання патріота України. Щиро побажав, аби всі наші захисники якнайшвидше вигнали окупантів та повернулися живими до своїх родин. Пообіцяв, що міська влада і в подальшому буде всіляко підтримувати наших захисників і їхні сім'ї. 

Зі слів Олени Байбузи дізналися, що її чоловік за освітою педагог,  а  за покликанням – захисник. У мирному житті він навчав дітей в одній із шкіл нашої громади. А коли на Україну напали російські фашисти, пішов до війська. Секунди очікування після тривалого гудка на телефоні для дружини здавалися вічністю. Короткі розмови зі звуками вибухів були лише з дружиною, бо хвору маму боялися турбувати. А коли приїхав до родини на коротку зустріч, щастю не було меж. А ще  жінка розповіла, що підтримувати зв'язок із чоловіком допомагають його колеги та волонтери, які відвозять хлопцям на передову одяг, ліки та  продукти. За це Олена дуже вдячна Валентині Федоряці та Роману Сіренку. Олена, як і всі ми, з нетерпінням чекає повернення додому своєї половинки та батька двох дітей і найбільшого свята - Перемоги!

Бажаємо В'ячеславу та всім українським захисникам витримки та неушкодженими повернутися до рідного дому. Дякуємо вам, наші Герої,  за захист рідної землі. З такими відважними армійцями Україна обов'язко переможе! І цей день уже близько!

Загалом із Миргородської громади у лавах Збройних сил України 14 освітян боронять нашу країну від окупантів. Армійці мужньо протистоять ворогу, а за їхнє життя молиться вся громада.

З вірою в ЗСУ! З вірою в Перемогу!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]