Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розширена нарада з питання забезпечення енергоносіями об’єктів Миргородської міської територіальної громади
2020-12-28

У понеділок міський голова Сергій Соломаха провів розширену нараду з питання забезпечення енергоносіями об'єктів, які приєднані до Миргородської міської територіальної громади. Оскільки надавачі послуг заявили про зміну з нового року умов надання послуг, то органи місцевого самоврядування шукають варіанти та план дій для забезпечення належної роботи реорганізованих об'єктів, а також  розраховують на врегулювання державою цього питання на перехідний період.

Особливо  місцеву владу турбує питання щодо функціонування з першого січня закладів освіти і медицини в плані забезпечення енергоносіями. Нині, коли триває переоформлення документів юридичних осіб, які рішеннями районної та міської ради передані та приєднані відповідно до міської громади, і це займе певний час, необхідно вирішити на перехідний період забезпечення цих установ електрикою та газом. Детально на засіданні, за участю представників постачальних організацій: Миргородська філія ПАТ "Полтаваобленерго" та Миргородський район газопостачання ПАТ "Полтавагаз", а також керівників управлінь та відділів, говорили про особливості співпраці на початку року та партнерські домовленості, які у разі необхідності, будуть підкріплені гарантійними документами міської ради, до переоформлення документації установ, реорганізованих у процесі децентралізації.

Як відомо, 3 грудня, Верховна Рада прийняла Закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг". За яким з першого січня 2021 року, зокрема, запроваджуються публічні договори про надання комунальних послуг та відбудеться одномоментний перехід на нові договори про надання комунальних послуг.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]