Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розробка концепції розвитку туризму в Миргорода
2017-02-01

Розробка туристичної стратегії міста - одне з основних завдань, над яким посилено роботу в поточному році.  Як зробити Миргород привабливим для туристів та систематизувати роботу в цьому напрямку і  обговорювали на нараді, яку провів міський голова Сергій Соломаха. Він повідомив, що для активізації роботи з розвитку туристичної складової в економіці Миргорода, координацію процесу розкриття туристично-рекреаційного потенціалу міста наприкінці минулого року делеговано в повноваження відділу економічного прогнозування та туризму.

Дана робота особливо актуальна у зв'язку з тим, що   наразі триває   робота над  розробкою Стратегії Миргородського субрегіону, а однією з основних перспективних цілей даного документу визначено розвиток рекреаційно-туристичної та лікувально-профілактичного сфер. Супутніми напрямами розвитку території, в ході роботи, визначено формування культурно-освітнього простору субрегіону, розвиток малого та середнього бізнесу.

За результатами засідання головою були дані доручення щодо структурування всіх існуючих туристично-рекреаційних об'єктів міста та відповідної  інфраструктури з метою визначення діючих та перспективних туристичних маршрутів.

Обговорювали можливість отримання грантових коштів на реалізацію інвестиційних проектів по даному напрямку роботи. Серед завдань на найближчий час - створення робочої групи для розробки  Концепції розвитку туризму в Миргороді.

До участі у запланованій роботі запрошують всіх турагентів, екскурсоводів та зацікавлених приватних підприємців, які працюють в туристичній індустрії.

Контактний телефон: 5-21-44  Голуб Оксана Вікторівна. Пропозиції надсилайте на  e-mail:[email protected]

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]