Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Роз’яснення щодо повірки лічильників води від "МИРГОРОДВОДОКАНАЛ"
2019-08-23

Засоби (засіб) вимірювальної техніки, результати вимірювань яких використовуються при здійсненні нарахування плати за спожиті послуги водопостачання та водовідведення на підставі  Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» підлягають періодичній повірці. Періодична повірка засобів обліку води проводиться у строк, що не перевищує одного місяця. Міжповірочні інтервали відображені у паспорті лічильників (нові прилади) або у Свідоцтві про повірку законодавчо регульованого засобу вимірювальної техніки.

Відповідно до ч.2 ст.6 Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» обслуговування та заміна вузлів розподільного обліку здійснюються за рахунок власників вузлів обліку. За період повірки споживач оплачує за послуги згідно із середньомісячними показаннями вузла розподільного обліку за попередні три місяці. У разі відсутності у підприємства інформації про проведення споживачем періодичної повірки вузла обліку, після спливу строку повірки, нарахування будуть проводитись згідно з нормативами (нормами) споживання.

З метою виконання повірки  приладів обліку води, просимо узгодити дату виконання робіт (розпломбування, демонтаж, монтаж та опломбування) за телефонами 4-40-08, 4-40-59 та забезпечити доступ нашого представника до засобів (засобу) вимірювальної техніки в узгоджений термін.

Роботи по періодичній повірці, обслуговуванню та ремонту засобів обліку води здійснюють:

КП ПОР «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» м.Полтава, вул. Спаська, 9, тел: 61-28-21, (050)403-03-75, (067)549-92-67. Замовити роботи по монтажу (демонтажу), встановленню нових лічильників води за телефонами:  4-40-08, 4-40-59

ТОВ «Еталон-АСП» м. Полтава, вул. Соборності, 14,  за телефонами: 65-62-90, (068)270-19-45, (050)775-90-23, (066)525-13-81; які уповноважені на проведення повірки засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації та застосовуються у сфері законодавчо регульованої метрології. ТОВ «Еталон-АСП» має змогу виконувати повірку не знімаючи лічильники з місця експлуатації. Результати повірки (електронні протоколи) передаються в водоканал та теплоенерго.

Виробничо-метрологічна лабораторія ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» м.Полтава вул. 23 Вересня, 15, за телефоном: 63-29-54.

УВАГА! Розпломбування та пломбування лічильників здійснюється тільки спеціалістами ВПВО «МИРГОРОДВОДОКАНАЛ» КП ПОР «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ».

Директор ВП ВО «МИРГОРОДВОДОКАНАЛ»

 В.Г.Шостя

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]