Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Роз’яснення про початок опалювального сезону
2017-10-17

Згідно пункту 5 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630 (із змінами), рішення про початок опалювального сезону приймається виконавчими органами відповідних сільських, селищних та міських рад або місцевими державними адміністраціями виходячи з кліматичних умов згідно з будівельними нормами і правилами, правилами технічної експлуатації, нормами санітарного законодавства та іншими нормативними документами.

На підставі пункту 4 розділу X Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 № 620/378, включення систем опалення здійснюється власниками теплових господарств за узгодженням з теплопостачальними організаціями за умови, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря не перевищує +8°С.

У відповідності до пункту 9.7 ДБН В.2.5-39:2008 «Теплові мережі» при розрахунку графіка температур мережної води в системах теплопостачання слід приймати початок опалювального періоду за середньодобової температури зовнішнього повітря нижче ніж +8°С протягом трьох діб.

Пунктом 7.9.4 Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 № 71, передбачено, що початок опалювального періоду установлюється в кожному регіоні окремо. Опалювальний період починається, коли протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря не перевищує +8°С.

 

Нагадаємо, що для комфортного перебування   у освітніх і  соціальних закладах та з метою виконання  Санітарного регламенту,   в таких установах міста  розпорядженням  міського голови Сергія Соломахи  опалювальний сезон розпочався  4 жовтня 2017 року.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]