Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робота профільної комісії
2020-05-05

05 травня працювала постійна комісія міської ради з питань соціальної політики, охорони праці, забезпечення правопорядку та демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами, охорони здоров’я, материнства і дитинства. У ході засідання було опрацьовано профільні та поточні питання, передбачені сесійним розпорядженням.

Про затвердження  Положення про управління  соціального захисту населення Миргородської міської ради в новій редакції доповідала  Людмила Ільяшенко. Керівниця управління озвучила основні зміни, які передбачають розширення напрямків роботи управління в частині здійснення на території міста контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення у порядку, встановленому законодавством. У ході обговорення було підтримано проєкт рішення.

Погодили депутати і оновлений перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Миргородської міської ради в новій редакції. За словами керівника Оксани Рудченко, зміни передбачені у питаннях щодо надання адмінпослуг з питань архітектури та містобудування, місця реєстрації громадян, а також послуг, які надаються Миргородською РДА. У ході ухвалення проєктного рішення у Миргородському ЦНАПі будуть надаватися 182 послуги ( торік було 171).

З метою оптимізації проведення сесії та дотримання карантинних обмежень, на засіданні комісії було опрацьовано всі питання, внесені до порядку денного чергової сесії, яка відбудеться 15 травня.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]