Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робота на розробкою Плану дій для поліпшення надання якості адміністративних послуг
2018-10-10

У рамках проекту "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні", що реалізовується Академією Фольке Бернадотта (FBA), і фінансується Шведським агентством з міжнародного розвитку Sida, відбулося засідання робочої групи з питання покращення якості надання адміністративних послуг в Миргороді, що провела керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко. Засідання проходило у форматі скайп-конференції за участю аналітиків соціологічної агенції "Фама", які провели дослідження та надали рекомендації.

У березні-квітні 2018 року соціологічною агенцію "Фама" було проведено дослідження рівня дотримання верховенства права у Миргородській міській раді. Дослідження продемострувало досить високий рівень забезпечення принципів верховенства права як на рівні дотримання законодавства, так і на рівні суб'єктивної оцінки серед службовців та користувачів земельних послуг муніципалітету Миргорода. Аналіз законодавства показав не лише наяавність грунтовного масиву нормативних джерел щодо регулювання організації надання органами публічної влади адмінпослуг, але і високий рівень правозастосування. Усі принципи верховенства права, які бралися до аналізу - законність, доступність, право бути почутим, право на оскарження, прозорість, підзвітність – мають відповідне втілення у діяльності муніципалітету Миргорода. Разом з високими кількісними показниками, було виявлено труднощі з реалізацією окремих принципів. Як і в інших містах-партнерах проекту виявлено труднощі з реалізацією принципу Законності в частині того, що хоча закон регламентує процес прийняття рішення, проте разом із тим містить суперечності, колізії та прогалини, які створюють умови для його подвійного трактування або не надають чіткого пояснення, як приймати рішення.

За результатами соціологічного дослідження триває робота над  розробкою Плану дій по вирішенню проблемних питань. На засіданні члени робочої групи обговорили хід виконання розроблених експертами кроків та проконсультувалися з експертами, які були на скайп-зв'язку.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]