Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Регіональна спартакіада “Сила духу”
2018-08-10

07 серпня 2018 року управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області спільно з обласним фізкультурно-спортивним товариством “Спартак” та регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт” на базі обласного дитячого оздоровчого центру “Маяк” було проведено регіональну спартакіаду “Сила духу”.

Метою проведення даного спортивного заходу є підтримка у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів від трудового каліцтва, цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж та їх  реабілітації засобами фізичної культури й спорту для подальшої адаптації у суспільство.

Основне завдання цього соціального проекту, що вшосте організовується Фондом соціального страхування України, є покращення фізкультурно-реабілітаційної роботи серед потерпілих на виробництві та пропаганда фізичної культури й спорту серед людей з особливими фізичними потребами.

Урочисто відкрив спартакіаду заступник начальника управління виконавчої дирекції Фонду у Полтавській області Носаненко О.Г., який побажав учасникам вдалих стартів, мобілізації сил, якомога більше позитивних емоцій та перемоги.    

На спортивний захід були запрошені та виступили зі словами підтримки заступник начальника відділу у справах сім’ї та молоді Полтавської обласної державної адміністрації Лелюк О.С., голова обласного фізкультурно-спортивного товариства “Спартак” Власенко О.Ю. та начальник регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт” Верещака О.Ю.

Миргородське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області представляла команда у складі 10 учасників, серед переможців в особистій першості стали: Деркач Костянтин (гирьовий спорт до 85 кг, ІІ місце), Сидоренко Сергій (гирьовий спорт понад 85 кг, ІІІ місце), Горкун Наталія (дартс, жінки, І місце), Шинкаренко Віталій (дартс, чоловіки, ІІІ місце), Кучеренко Віктор (настільний теніс, чоловіки, ІІІ місце).

Командам-переможцям у кожній категорії були вручені почесні нагороди – кубки та дипломи, а в особистому заліку учасників нагородили медалями та грамотами. Окрім того, спортсмени, які зайняли перші місця, здобули право представляти Полтавщину на фінальних змаганнях VI Всеукраїнської спартакіади, що цього року відбудеться в м. Ужгороді 11-15 вересня  на базі спортивного комплексу “Юність”.

Під час змагань панувала атмосфера взаємопідтримки та розуміння. Спілкування між учасниками з різних команд було емоційним і доброзичливим та нагадувало зустріч давніх добрих друзів, які щорічно завдяки спартакіаді мають можливість продемонструвати свою активну життєву позицію.

Спортивний напрямок – це ще один інструмент соціальної реабілітації потерпілих на виробництві, який відіграє позитивну роль у підтримці їх фізичної форми та психологічної рівноваги. Заснована Фондом соціального страхування України спартакіада “Сила духу” робить життя людей з обмеженими фізичними можливостями багатшим на посмішки, увагу, дружбу та спілкування, мотивує успіхи й досягнення.  

 

                     СПАРТАКІАДА “СИЛА ДУХУ

 

                     Спортивний дух серед повітря лине,

                     Як результат численних тренувань –

                     Це Фонд соцстраху України

                     Запрошує команди до змагань.

 

                     У боротьбі з байдужістю й цинізмом,

                     Даруючи наснагу для буття,

                     Крокує Фонд в майбутнє з оптимізмом

                     На захисті здоров’я та життя.

                     

                     Хай сила волі подола зневіру,

                     У душах концентрує доброту.

                     Спартакіада здобула довіру

                     Адже сповідує святу мету.

 

                     Хай успіхи вінчає перемога,

                     Запал енергії учасникам – надовго зберегти.

                     Для Фонду найціннішою є змога

                     Підтримати людину, їй допомогти!

 

(Миргородське відділення  управління виконавчої

                                                              дирекції Фонду соціального страхування

                                                                України у Полтавській області)

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]