Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Прийнято звернення депутатів Миргородської міської ради до правоохоронних органів
2016-03-02

01 березня відбулася восьма позачергова сесія Миргородської міської ради. Перед початком роботи сесії міський голова Сергій Соломаха повідомив про те, що 26 листопада 2015 року Президент підписав Закон "Про внесення змін до статті 59 Закону України" щодо поіменних голосувань". Допоки у міській раді встановлять електронну систему, поіменне голосування протоколюватиметься і результати будуть оприлюднюватися на сайті міської ради, - зазначив Сергій Соломаха.

Пленарне засідання проходило у відкритому режимі. У роботі сесії взяли участь 25 депутатів, представники правоохоронних органів, керівники управлінь та відділів міської ради, представники громадськості, ЗМІ. Два питання порядку денного: про звернення депутатів Миргородської міської ради до правоохоронних органів та про участь в установчій конференції по створенню Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування, внесених на позачергову сесію, спочатку розглянули на профільній та спільних депутатських комісіях. На засіданнях були присутні і рідні загиблого правоохоронця міського відділу поліції, раптова смерть якого і стала приводом до скликання позачергової сесії, - розпочинаючи пленарне засідання зазначив міський голова і надав слово представнику Миргородської поліції Олександру Довгалю.

Він повідомив, що за фактом смерті дільничного поліцейського, тіло якого було виявлене за місцем його проживання, слідчим поліції Полтавщини відкриті кримінальні провадження за статтею 115 (умисне вбивство) та статтею 120 (доведення до самогубства) Кримінального кодексу України. У рамках кримінальних проваджень проводиться комплекс необхідних слідчих дій. Вивчаються обставини та причини смерті поліцейського. З метою якісного та всебічного розслідування трагедії, хід досудового розслідування за цим кримінальним провадженням взятий на контроль обласним керівництвом поліції.

Інформація представника відділу поліції викликала жваве обговорення. Депутати хотіли почути конкретні факти по справі, ставили чимало запитань щодо самого розслідування, вимагали спростування чуток, що ширяться містом після трагедії, та звіту роботи керівництва Миргородського відділу поліції. Після обговорення депутати прийняли відповідне звернення до правоохоронних органів. Текст звернення додається.

Другим питанням порядку денного було розглнянуто про участь представника міста в установчій конференції по створенню Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування. Більшістю голосів депутати уповноважили міського голову представляти Миргород в цій Асоціації.

Результати поіменного голосування 8-ї позачергової сесії можна переглянути у розділі "Міська влада-рішення" або за прямим посиланням.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]