Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Приєднуйтесь до лав студентів Університету третього віку!
2020-08-11

 Піклування про організацію дозвілля та відпочинку, саморозвиток підопічних Територіального центру соціального обслуговування покладено на відділення денного перебування. Тому в ньому проводяться найрізноманітніші заходи. Хоч зараз студенти Університету третього віку перебувають на літніх канікулах, для них проводяться гуртки в’язання, вишивки та основ здорового способу життя. Студенти активно займаються спортом, спілкуються з природою та зміцнюють імунітет.

Чисте повітря, цікаве та різноманітне дозвілля піде на користь усім. Адже контакт з природою відновлює запас життєвих сил і дарує бадьорість духу. Активний відпочинок позитивно впливає на здоров’я, емоції і хороше самопочуття. Рух – це життя. Життя без болю.

Одним із найпростіших і в той же час дієвих способів зарядитися енергією,  відчути прилив сил є оздоровчі прогулянки скандинавською ходьбою. Займатися нею треба якомога частіше, адже свіже повітря і активні рухи знімають втому, відчуття скутості, сприяють поліпшенню настрою та дарують море позитивних емоцій. Наші студенти Університету третього віку взагалі не думають про хвороби. Вони займаються плаванням, йогою та зарядкою Аюрведа. Життя – надто стрімке, щоб встигати прислухатися до себе. Дуже часто ми проживаємо його не так, як хочемо, роблячи не те, що подобається і, як наслідок, отримуємо не те, що приносить задоволення.

Активні слухачі Університету третього віку прагнуть залишатися в тонусі у будь-якому віці. На гуртку з основ здорового способу життя студенти поєднують активний відпочинок з культурною програмою: грають у різні рухливі ігри та співають. Головне завдання в таких іграх – діяти разом, згуртовуватись. В них можна проявити командний дух.

Якщо ви хочете проводити час цікаво і з користю для здоров’я – приєднуйтесь до лав студентів Університету третього віку.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]