Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Проставлення апостилю в умовах карантину
2020-04-29

Використання деяких документів на території іншої країни потребує здійснення певної процедури посвідчення, а саме проставлення апостилю – спеціального штампа, з яким офіційні папери отримують визнання іноземними державами – учасницями Гаазької конвенції, що скасовує вимогу легалізації іноземних офіційних документів. На сьогоднішній день учасницями даної Конвенції є понад 100 держав по всьому світу.

Як розповіла Ірина Свистун, начальниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), в умовах оголошеного через поширення інфекції COVID-19 карантину подати офіційні документи на проставлення апостиля можна у визначених відділах державної реєстрації актів цивільного стану. Для зручності громадян адреси та телефони цих відділів розміщені на сайті Мін’юсту – https://minjust.gov.ua/perelik_dracs_carantin .

Водночас проставити апостиль можна на документах у відділах державної реєстрації актів цивільного стану, де проводилась їх реєстрація. Завдяки цьому значний обсяг роботи зосередиться за принципом «єдиного циклу та в одному місці».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]