Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Профілактика професійного та емоційного вигорання фахівців в умовах війни
2022-11-25

Начальник відділу "Служба у справах дітей" Миргородської міської ради Ревенчук Світлана взяла участь у практичній ресурсно-відновлювальній зустрічі для працівників служб у справах дітей, яка відбулася з 8 по 12 листопада 2022 року у смт. Східниця Львівської області. Організатор заходу -  Благодійний фонд "Голоси дітей" зібрав працівників служб у справах дітей з 4-х областей (Сумська, Харківська, Полтавська та Закарпатська) з метою профілактики професійного та емоційного вигорання фахівців в умовах війни. 

Під час насиченої зустрічі учасники заходу детальніше ознайомилися з особливостями провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини під час дії на території України воєнного стану, а також здобули знання та практичні навички подолання стресу, опанували техніки стабілізації: прогресивну м'язову релаксацію по Джекобсону, технологію "Метод ключ Хасайя Алієва". А завдяки високому рівню організації заходу, грамотно побудованій програмі, чудовому підбору місця проведення, учасники мали змогу зануритись у свій внутрішній світ, відновити ресурси, почерпнути знання та сформувати навички, які будуть використані у майбутній професійній діяльності.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]