Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про призов громадян на строкову військову службу
2021-09-03

На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», Указу Президента України «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році» від 24 лютого 2021 року № 71/2021 проводиться призов громадян на строкову військову службу восени 2021 року.

Явці на призовні дільниці Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, в т.ч. першого, другого третього, четвертого підпорядкованих відділів для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2003 року народження, яким у період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1994-2002 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різними обставинами.

  Усі    громадяни,    які   підлягають   призову    на    строкову    військову службу, зобов'язані прибути на призовні  дільниці за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 150, перший відділ: м. Гадяч, вул. Гагаріна, 4, другий відділ: м. Лохвиця, вул. Сенчанська, 5, третій відділ: смт. Велика Багачка, вул. Каштанова, четвертий відділ: смт. Шишаки, вул. Легейди, 8, в установлений час з документами, зазначеними у повістках. Громадяни, які не отримали повісток для призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути до Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки до 08 жовтня 2021 року  та мати при собі документи, які посвідчують особу.

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Миргородського району, зобов'язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися в територіальний центр комплектування та соціальної підтримки для проходження призовної комісії.

На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», керівники підприємств, установ, організацій, у тому числі закладів освіти, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов'язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно із законодавством.

 

ТВО начальника

Миргородського районного територіального центру

комплектування та соціальної підтримки

підполковник С.ПОГОРЕЛОВ

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 15 квітня 2024 року

     
     
Скликається виконком

24 квітня 2024 року о 9.00 годині в залі засідань міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]