Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про хід розслідування справи загиблого миргородського дільничного
2016-03-02

02 березня в залі засідань Миргородської міської за участі членів колегії Головного управління Національної поліції в Полтавській області відбулося засідання «круглого столу» щодо розслідування кримінального провадження по факту смерті дільничного офіцера Миргородського відділу поліції Олександра Овсієнка. Представники обласної поліції розповіли громадськості про хід розслідування резонансної справи.

За словами заступника начальника відділу поліції ГУНП в Полтавській області Сергія Альошкіна, розслідуванням справи смерті миргородського інспектора поліції займаються обласні фахівці слідчих, кадрових та психологічних відділів. Вони перевіряють наявну інформацію та факти, які вже встановлені у ході слідства, та ті, що надходять. Однак, відповідно до таємниці слідства, подробиць не назвав. Він зазначив, що на даний час головним управлінням призначено службове розслідування, до якого підключені всі фахівці управління щодо події, яка сталася в Миргородському відділ поліції. Крім того, будуть враховані всі висловлення громади  та перевірені всі факти можливих зловживань керівництва Миргородського відділу поліції. Він закликав представників громадськості, родичів та знайомих загиблого надавати факти, які допоможуть в проведення слідчих дій.

За інформацією заступника начальника Головного управління Полтавщини, начальника слідчого управління Сергія Чижа, на час проведення розслідування безпосередньо керівники потерпілого будуть відсторонені від займаних посад. За фактом смерті 37-и річного інспектора відкрито два кримінальні провадження: ст..115 (нещасний випадок) і ст..120 (доведення до самогубства). Кримінальне провадження за ст. 120 на даний час розслідується слідчим прокуратури Полтавської області, а кримінальне провадження за ст. 115 витребувано з миргородського відділу і передано слідчому ГУНП у Полтавській області, який на даний час проводить слідчі дії.

Паралельно у Миргородському відділі поліції проводять службові перевірки. Більше 50 співробітників відділу надали інформацію. Психологи проводять моніторинг психологічної атмосфери в колективі.

Представники обласного управляння вислухали  представників громадськості та депутатів Миргородської міськради і пообіцяли первірит факти та об’єктивно розслідувати цю резонансну справу з подальшим публічним оприлюдненням ходу слідчих дій.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]