Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про готовність комунальних служб до роботи в осінньо-зимовому сезоні
2021-09-22

22 вересня міський голова Сергій Соломаха провів планове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому  було заслухано, обговорено та прийнято рішення щодо підготовки комунальних підприємств Миргородської міської територіальної громади до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2021 – 2022 років.

Начальник відділу житлово-комунального господарства Олександр Залєський  розлого інформував про підготовку комунальних підприємств до роботи в умовах осінньо-зимового періоду. Окреслив стан справ по кожному підприємству: КП «Миргородська управляюча компанія», КП «Миргородтеплоенерго», КП «Миргородводоканал», КП «Спецкомунтранс», а також про стан підготовки Миргородської філії АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» та Миргородського УЕГС.

Щодо експлуатації житлового фонду  в осінньо-зимовий період, то це важливе й складне завдання, особливо зважаючи на стан будинків, їх експлуатаційний вік, тому підготовка  будинків розпочалася ще з весни, і нині багатоквартирні житлові будинки, які знаходяться на управлінні КП «Миргородська управляюча компанія», на 83% готові до експлуатації в осінньо-зимовий період. 

Через зношеність тепломереж та обладнання і значне здорожчання газу для підприємств, сезон буде складним і для комунального підприємства «Миргородтеплоенерго». Втім підприємство закінчило роботи по підготовці до опалювального сезону  та отримало акт готовності від інспекції Держенергонагляду. Обслуговуючий персонал проводить заповнення теплових мереж та готує обладнання до пробних топок відповідно за затвердженого плану. Закінчені роботи й з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період на КП «Миргородводоканал», проте фінансове становище підприємства також вкрай скрутне. Так само потребує фінансової підтримки й комунальне підприємство «Спецкомунтранс», на яке ще й покладено обов’язок своєчасної очистки доріг і тротуарів від снігових заметів та проведення  протиожеледних заходів. 

Обговоривши питання, виконавчий комітет визнав роботу підприємств-надавачів комунальних послуг такою, що потребує постійної уваги виконавчого комітету міської ради та доручив керівникам комунальних підприємств забезпечити стабільну подачу  газу, електроенергії, води та тепла споживачам.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]