Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала профільна комісія
2017-11-16

На засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту, що відбулося 16 листопада у рамках підготовки сесії, обговорили інформацію з підготовлених на пленарне засідання проектних рішень.

Про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Миргорода" (посмертно) Олегу Супруненко інформував депутат, член депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів Олександр Білоконь. Виконуюча обов'язки начальника відділу архітектури і містобудування Оксана Безсонова доповіла про спорудження пам'ятника землякам-героям, загиблим у зоні проведення АТО. Скульптурну композицію планують встановити на місці пам'ятного знаку воїнам АТО у свекрі Слави. Про необхідність внесення змін у рішення 51 сесії міської ради 6 скликання від 13 лютого 2015р. № 24 "Про затвердження Програми паспортизації об’єктів культурної спадщини міста Миргорода на 2015-2020 роки" говорила начальник відділу культури Лариса Педченко. За її словами, для виконання робіт з паспортизації необхідно внести зміни у кошторис цільової програми.

Також на профільній комісії було обговорено внесення змін до рішення 5 сесії міської ради 7 скликання від 24.12.2015р №20 «Про призначення представників засновника до редакційної ради міської телестудії "Миргород" та затвердження Програми інформування громади міста про діяльність органів самоврядування та висвітлення життя громади через радіо та телебачення у новій редакції та депутатські запити.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]