Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Позапланові заходи державного нагляду
2021-02-16

Миргородське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області інформує, що на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», постанов Головного державного санітарного лікаря України № 17, 20, 50 та № 55, у період з 03 по 11 лютого 2021 року спеціалістами управління проведено  3 позапланових заходів державного нагляду (контролю), а саме: Миргородська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7, Миргородська гімназія імені Т.Г. Шевченка, Зубівська гімназія Миргородської міської ради. 

Під час проведення перевірок виявлено порушення в Зубівській гімназії Миргородської міської ради, а саме: приміщення у дошкільному підрозділі та навчальні класи у шкільному приміщенні не провітрюються. В дошкільного підрозділу, якій знаходиться в торці будівлі, на момент перевірки температура повітря у ігровій кімнаті, спальні та санвузлі становить +18°С; у навчальних приміщеннях шкільного підрозділу (шкільні класи, кабінети) +14+15°С. За наслідками перевірки складено 1 припис.

Також систематично здійснюються моніторингові перевірки, за тиждень здійснено 21 перевірку об’єктів торгівлі, перукарень та громадського харчування. В ході проведених перевірок встановлено, що не всі суб’єкти господарювання дотримуються карантинних вимог. Основними порушеннями, виявленими під час проведення перевірок, були наступні: відсутність тимчасового маркування на підлозі для дотримання соціальної дистанції; відсутність дезінфікуючих засобів; відсутні урни для використаних ЗІЗ та ін.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]