Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Повір у себе, і в тебе повірять інші!
2015-12-04

Початок грудня відзначився яскравою святковою подією для нашого міста – відбувся щорічний міський фестиваль-конкурс «Повір у себе, і в тебе повірять інші».  Це свято віри в себе та перемоги над обставинами, це можливість довести світові, що люди з обмеженими можливостями мають необмежені здібності та таланти. «Повір у себе, і в тебе повірять інші» - фестиваль талантів дітей з обмеженими можливостями. В цьому році гостинно приймала фестиваль загальноосвітня школа № 3, а організували та провели свято працівники Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Миргородської міської ради.

Програма фестивалю складалася з презентації світлин минулорічних заходів, виставки творчих робіт та концертної програми. Перегляд минулорічних фотографій для учасників та організаторів фестивалю викликав теплі спогади та емоції – хтось впізнав себе, інший побачив друзів, батьки пишалися досягненнями дітей. А потім, натхненні спогадами, учасники фестивалю розпочали концертну програму. То було розмаїття яскравих виступів – пісні та пісні у жестовому виконанні, гра на гітарі та марокасах, виступ групи Центру реабілітації.

Про виставку творчих робіт можна розказувати годинами, а краще було б побачити! 100 дивовижних робіт, що представляли усі напрямки «hand made» - бісероплетіння, живопис, квілінг, поробки з сірників, природного матеріалу, техніка плетіння з резиночок, аплікація.

У фіналі свята усіх присутніх привітала секретар міської ради Наталія Гирка. Вона нагородила переможців: І місце – Борківець Оксана, ІІ місце поділили Дадоногва, Анастасія та Горошко Артем, ІІІ місце  - Ясько Марія та Безлунна Юліана. Вітальні подарунки також отримали 10 найкращих робіт, а заохочувальні призи - усі учасники. А далі – загальне фото на згадку та солодкий стіл.

Зробити це свято допомогли ПП Кропивко О.Г., Багацька В.І., Московченко І.А., щороку проходить свято за підтримки Миргородської міської ради. Серед усіх свят, що відзначають у нашому місті, «Повір у себе» - не найвідоміше і не найголовніше. Але для учасників цього фестивалю, дітей з обмеженими можливостями, ця подія є важливим кроком у світ людей, які не завжди сприймають і пускають їх до себе.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]