Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Порядок призначення і перерахунок пенсій
2019-03-07

Студентам Університету III віку  розповіли про порядок призначення і перерахунок пенсій та про монетизацію субсидій. Для слухачів начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Олена Миколаївна Борисова разом з заступником начальника Миргородського об’єднаного Управління Пенсійного фонду Оксаною Іванівною Лось провели лекцію на тему «Порядок призначення і перерахунок пенсій».

Громадян цікавило, в першу чергу, на скільки підвищиться їх пенсія з березня 2019 року і що таке монетизація субсидій. Працівники Пенсійного фонду проінформували підопічних Територіального центру про порядок проведення перерахунку пенсій та про особливості виплати монетизованих субсидій. Щодо виплати монетизованих субсидій, то пенсіонери отримають її разом з пенсією. Додатково звертатися до органів Пенсійного фонду України ні за перерахунком, ні за виплатою монетизованих субсидій не потрібно.

Студенти Університету третього віку активно задавали запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Надана інформація була дуже корисною для підопічних Територіального центру. Слухачі лекції були запрошені на консультування до Миргородського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України, що знаходиться за адресою: вул.Гоголя, 107.

 Щиро дякуємо Олені Миколаївні Борисовій та Оксані Іванівні Лось за цікаву та змістовну лекцію для студентів Університету третього віку і чекаємо на подальші зустрічі.

За матеріалами    

Територіального центру

соціального обслуговування

(надання соціальних послуг)

Миргородської міської ради 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]