Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Початок нового партнерства у сфері надання адмінпослуг
2019-03-06

5 березня в Києві відбулася конференція "Початок нового партнерства: перші досягнення та церемонія підписання Меморандумів". Понад 400 лідерів громад та фахівців сфери з надання адмінпослуг, включно з очільниками 210 громад-партнерів U-LEAD з усієї України, представниками Уряду України та міжнародними партнерами, взяли участь у конференції з нагоди фактичного початку реалізації Фази Впровадження по покращенню надання якості адміністративних послуг для населення. Миргород на конференції представляли міський голова Сергій Соломаха та керівник ЦНАП Оксана Коротіна.

Під час наймасштабнішої події в сфері надання адмінпослуг в Україні відбулася урочиста церемонія підписання Меморандумів про співробітництво між виконавцями. 122 громади з 24 областей України підписали Меморандуми про початок роботи з виконавцями Фази Впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення та модернізації Центрів надання адмінпослуг (ЦНАП) – компаніями NIRAS Sweden AB та SKL International. Відповідно до Меморандумів, протягом дев’яти місяців у громадах буде створено чи модернізовано до рівня належних 122 ЦНАП. Більше двох мільйонів мешканців України отримають доступ до якісних адміністративних послуг після відкриття високоефективних ЦНАП в громадах. Всі 122 громади отримають комплексну підтримку від Програми – експерти допоможуть громадам як інституційно, так і фізично (техніка, ПЗ, меблі, дизайн-плани, спеціальні види допомоги тощо). Крім того, більше 3 000 майбутніх співробітників ЦНАП та лідерів громад пройдуть навчання, спеціально розроблене шведськими та українськими експертами Програми для фахівців, які надають послуги громадянам. З-поміж 122 майбутніх ЦНАП, шість будуть мобільними, тобто спеціально облаштованими транспортними засобами, з двома повноцінними робочими місцями для співробітників та двома місцями для відвідувачів. Всі ЦНАП (як звичайні, так і мобільні), які створені в Україні за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», надають найбільш популярні серед громадян адмінпослуги, доступні для людей з інвалідністю та облаштовані дитячим куточком.

На заході, крім церемонії підписання Меморандумів та презентацій перших результатів та механізмів надання допомоги, відбулися обговорення ключових викликів у створенні належних ЦНАП в громадах, як то кадровий голод, ліквідація районних ЦНАП, надходження в місцеві бюджети від адмінпослуг.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]